Advertise Here

Laila Hanni

- Another Blogger Blog's

Comments: (1)




Assalamualaikum semua.... apa khabar. Lama sekali tak menulis di sini. cuma nak update tentang novel Sesaat Cukup Bagiku dan Titik Mula Cinta dah diterbitkan dalam bentuk e-novel. Jika berminat, boleh klik link ini :https://www.e-sentral.com/search/q/LAILA+HANNI

Bagi yang belum pernah baca cerita ni dan nak tahu bagaimana jalan ceritanya, jemputla ke page berikut:


1. SESAAT CUKUP BAGIKU




"Aku ikhlaskan lafaz cinta ni...
kerana aku tak pernah kenal erti cinta
 sebelum dia...."
Boleh baca sebahagian ceritanya di  link berikut:  http://lailahanni.blogspot.my/p/sesaat-cukup-bagiku_31.html 
















2. TITI MULA CINTA




Di sinikah titik mula cinta kita?
lalu di manakah nanti pengakhirannya?
Sebahagian ceritanya boleh di baca di link berikut:  http://lailahanni.blogspot.my/p/titik-mula-cinta.html













Insyaallah enovel Syurga Di Wajahmu dan Semalam Yang Kutinggalkan akan menyusul nanti. So.... sementara tu,  enjoy yang ni dulu ok..... ? 




Popular Posts